* mert mi szeretjük [HILARY DUFF]



 FŐCÍM

szia!
örülök, hogy ide tévedtél. Mint látod az oldal Hilary Duff-al foglalozik, aki nagyszerű színész és énekesnő. Mivel iskola van és nekem is sokat kell tanulnom, kevesebb idő jut az oldalra, de nem fogom elhagyagolni. Az oldalt 2008. 04. 30-án kezdtem el csinálni, és azóta kisebb szünetekkel folyamatosan épül, hogy minél több információt megtudhass. Remélem tetszeni fog az oldal és minél többször vissza nézel. Az oldalon minden sajátkészítésü, ezért ne lopj! hilary-news (c) 2008/2009
                       RENDELÉS



CÍMLAP

Hilary Duff
, Hilary Erhard Duff 1987. szeptember 28-án született Houston-ban. Sok mindenben kipróbálta magát már és nagy sikereket ért el. Kiváló színésznő, énekes, divattervező és szónok. A sikert hozó Lizzie McGuire sorozat után, Duff elkezdte építeni karrierjét a mozifilmiparban is. Ezek mellett saját ruhakollekciója és saját illatja van. Emellet imádja a családját, bár szülei elváltak, de testvérével Haylie -vel a legjobb barátnők. Albumjaiból csaknem 13 millió fogyott el világszerte.



 TARTALOM JEGYZÉK

ez az újság érdekesebbnél érdekesebb cikkeket tartalmazz tehát figyelmesen olvasgass. A sztárvilág eheti témája a gyönyörú HILARY DUFF, akiről ebben a cikkben sok mindent megtuthatsz, olvass bele. Ha tovább lapozunk, egy bejegyzést találunk Hill ÉLETE-ről. Az újság elkészüléséhez rengeteg FOTÓ kell, ezeket láthatjuk itt. Ezekből a fotókból pedig mégtöbb szép dolgot lehet csinálni, itt találhatók az EXTRA-k. És végül mivel ez az újság rendkívül friss, így megtalálhatók benne a HÍREK. Elérkeztünk az utolsó oldalhoz ahol kulisszatitkokat találasz az újság készüléséről. böngéssz és olvass sokat!



 APRÓHÍRDETÉS (L)

   
 meghívásos de jelentkezhetsz, ha szép igényes a lapod kikerülhetsz



 CSERÉK

 MILEY CYRUS & MACSKÁK &
 bárki jelentkezhet, mindenki kikerül



 FALIÚJSÁG


HILARY HIVATALOS BLOG BEJEGYZÉSEI

2008. június 26
Ma a fogorvosnál voltam! Nem vicc! LA-ben forróság van! Otthon voltam, és a házkörüli dolgokat csináltam! Jó volt, keresztülmenni az anyag egészén, amit körúton halmoztam fel az életem elmúlt éveiből. Nem nyílt alkalma arra, hogy megszabaduljak olyan dolgoktól, amiket nem akarok már!!! Teljesen csomagpatkánynak érzem magamat!! Hehe. Ezután a hét után késznek kellene lennem. Fogadok, hogy a fejem tisztának fog tűnni és az otthonom pedig szervezett lesz! Néhány éjszakával ezelőtt egy barátom meghívta Mike-ot és engem, hogy nézzük meg a Groundlingset, ennek van egy vígjátékszínész és színész munka stúdiója. Ez igazán vicces volt! És két éjszakával ezelőtt Safety Glass igazgatója meghívott engem The Wackness premierére, ami nagyszerű volt. Forgattam Josh Peckkel és Olivia Thirlbyvel SafetGlass-ben, annyira jó volt látni mindegyiküket.
Rendben, nos, most ez minden!! És frissítés hamarosan! Béke!

2008. január 15
Sziasztok! Guadalajarában vagyok és éppen a worst-i forgalomban ülök. Gondolom LA-ban rossz!! 4 napon keresztül Mexikóban voltunk. Először Monterrey-be, majd Puebla-ba, később Guadalajaraba, végül Mexikó városba mentünk.
Szeretek itt lenni, a rajongók bámulatosak, annyira sok energiájuk van és minden szót tudnak  a dalaimból, még akkor is ha másik nyelven beszélnek. Ez király! Az első bemutató után, elektromos érzésem volt! Annyira izgatott voltam, hogy ismáét színpadra lépek és énekelek! Hiányoznak az állataim. De mielőtt elindulok Ausztráliába, hazamegyek másfélnapra azt segíteni fog. A repülőgépünk késett miközben elhagyta Pueblát, úgyhogy a bandám, a táncosok és én fáradtak és éhesek voltunk. Ezért megengedték nekem, hogy olvassam a könyvemet! Akkor, Lyle (a táncosaim közül az egyik) jobbra ült tőlönk mi és Ry kicsi papír labtákat csinált és megtöltötte a kalapja peremét! Szó szerint egy óráig! Lyle egészen addig nem tudta, amíg valami miatt megdőlt a kalap és a papír egésze kiömlött! Vicces volt! De azt hiszem a légiutaskíséről sem gondolta volna.! Nem volt boldog! Jó oké, megyek megszállni a szállodában! Egy dolog, amit elfelejtettem, csináljak Jack-ről egy képet nektek skacok! A barátom, Jazzie és én Mohawk-t játszottunk azelőtt, hogy távoztam! Nagyon aranyos! Amikor hazaérek, fel fogom adni azt!
xxo, remélem mindenki jól van!

2007. december 3
Sziasztok! Remélem mindenki hétvégéje jó volt. Nekem nagyon jó volt, sokat nevettem.
Hayls itt volt és ez havazott, annyira szép volt, végig kocsikáztunk egész Vancouver-en (jó…Haylievezetett, mert én nem vagyok a legjobb vezető! Haha! Bárki, aki ólt már mellettem az autóban ezt fogja mondani. Munka után pénteken vacsorára elmentünk, azután összetalálkoztunk pár gyerekkel a filmben! Nagy volt időt és sikerülni egy keveset megismerni a munkából.. Akkor szombaton karácsonyi vásárlást tartottunk és elmentünk a spa-ba. Török fürdő volt! Először furcsa volt, de annyira jó és nyugtató is volt emelett! Szerettem. Találnom kell egy ahhoz hasonló helyet LA-ban, nagy volt. Szintén összetalálkoztunk egy Vancouver-i baráttal, és finom sushit ettünk! A helyet Tojosnak nevezték! Sushira vágyakoztam és teljesen jó volt! , Azután vasárnap ez elég esős volt, úgyhogy mentünk és DVD-ket vettünk, bezsúfolódtunk ágyba, volt egy lusta filmnapunk! Ezen a hétvégén van négy szabadnapom, úgyhogy lehet, hogy hazarepülök néhány napot Gloomy-hoz és a barátaimhoz! Viszlát! xxo H 

2007. november 29
Hello mindenki! Remélem, hogy mindenkinek jól telt a Hálaadás! Sikerült a családommal és néhány meghitt baráttal költenem! Tökéletes nyugtató nap volt. Sokat ettem ,ezért szundikáltam egyet! Körülbelül három napon keresztül otthon voltam (de nem volt elég!). Most Vancouverben vagyok miközben forgatok egy másik filmet, (Safety Glass). Néhány hónapig az otthonomtól távolt vagyok, ez olyan kemény. Olyan jó, hogy a filmbe pedig igazán tehetséges emberekkel működhettem együtt.
Nem tudok várni, hogy lássam ezeket a filmeket. Igazán egyedülálló karakterek , úgyhogy mókás volt! Safety Glass a 80-as években zajlik a frizurák és ruhaszekrény irányíthatatlanok!! Hehe! Amikor kint filmezünk, vicces pillantásokat kapunk emberekről, akik nézték! Ez elég vicces! Egy másik hír... Hálaadáskor a macskám, Gloomy beteg lett, Ez volt ez egyetlen dolog a három nap alatt ami nem volt vicces! Operációra volt szüksége. :( Három napig bennt kell maradnia. Kicsi katona volt! A nővérem otthon volt és mindent a kölyökkutyának és Mouse Cookie-nak (a másik cicámnak) igazán hiányzik Gloomy. Biztos vagyok, hogy boldogok lesznek, amikor hazajön! Haylie holnap jön, hogy lásson engem! Csajos hétvégét tartunk, mert mind a kettőnknek van egy szabadnapja! Most a munkából való út vagyok hazafelé a rossz forgalomban!!! Ahh! Nem vagyok boldog ettől!!! Nos, ha lesz több hírem, akkor írni fogok egy másik blogot! Remélem, mindenkinél minden rendben van és nem felejt el  ír nekem! xo H

                                                                                      

 

 

 

BE/KIJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2005-10-15
 


A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!